Betonelementer på markedspræmisser

Rådgivning, styring og præcision. DS Elcobygs markedsposition kan tilskrives spidskompetencer, der gør en forskel for alle samarbejdspartnere. DS Elcobyg har mange års erfaring med betonelementer til større og mindre boligbyggerier – såvel som erhvervs-, institutions- og landbrugsbyggerier.

Fleksibel og professionel 

På markedets præmisser. DS Elcobyg tilstræber konstant at være en kompetent og professionel partner for alle typer af kunder og forretningsforbindelser – entreprenører, arkitekter, projekterende ingeniører og bygherrer.

Æstetik og funktionalitet i ét og samme produkt. Betonelementerne sprænger de kreative rammer for anvendelsesmuligheder. Fængende og farverige facader, spændende og smukke rum. Mulighederne er mange, og med et fleksibelt produktionsapparat med eget betonværk kan selv kompliceret etagebyggeri produceres til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Vores produktprogram omfatter:

  • Facadeelementer
  • Vægelementer
  • Betonsøjler
  • Altanplader
  • Specialelementer
     

Betonelementer på markedspræmisser

Rådgivning, styring og præcision. DS Elcobygs markedsposition kan tilskrives spidskompetencer, der gør en forskel for alle samarbejdspartnere. DS Elcobyg har mange års erfaring med betonelementer til større og mindre boligbyggerier – såvel som erhvervs-, institutions og landbrugsbyggerier.

 

Følg DS Elcobyg på Linkedin

Vi holder dig løbende ajour med vores virksomhed på LinkedIn. Følg os gerne.

 

10