Vi hjælper med dit projekt

Med udgangspunkt i dit projekt tilbyder DS Elcobyg at assistere gennem hele byggeprocessens faser – eller du kan vælge at bruge os til de faser, hvor vores ekspertise sikrer et optimalt resultat.

Vi udarbejder gerne et tilbud til dig på grundlag af dine tegninger og skitser. Vi aftaler, på hvilke områder vi skal bistå med projekteringshjælp og projektledelse samt hvorledes, produktionen skal leveres.

Selve detailprojekteringen af leverancen udføres altid med vores erfarne teknikere, for at sikre produkternes kvalitet og styrke.

Konstruktivt samarbejde

- også i udviklingsfasen

DS Elcobyg stiller gerne vores erfaring til din rådighed, når det drejer sig om at udvikle nye betonkonstruktioner. Vi deltager ofte i udviklingen af utraditionelle løsninger baseret på kreativ og anderledes tænkning – i tæt samarbejde med de involverede parter og altid på et tidligt tidspunkt i byggeprocessen.

Element- og samlingsdetaljer

DS Elcobyg stiller et bibliotek af såvel element- som samlingsdetaljer til din rådighed. Detaljerne foreligger i både AutoCAD DWG-filer og Adobe PDF-filer. Detailbiblioteket kan du finde under menupunktet ”Elementtyper” eller her

 

Betonelementer på markedspræmisser

Rådgivning, styring og præcision. DS Elcobygs markedsposition kan tilskrives spidskompetencer, der gør en forskel for alle samarbejdspartnere. DS Elcobyg har mange års erfaring med betonelementer til større og mindre boligbyggerier – såvel som erhvervs-, institutions og landbrugsbyggerier.

 

Følg DS Elcobyg på Linkedin

Vi holder dig løbende ajour med vores virksomhed på LinkedIn. Følg os gerne.

 

10